Logo Omron

Descobreix Tecnical, distribuïdor certificat d’Omron

Omron Corporation, fundada al Japó el 1933, és una empresa pionera en el camp de l’automatització. Al llarg dels anys, Omron ha establert un llegat d’innovació i excel·lència, estenent-se a diversos sectors que inclouen l’Automatització Industrial, la Sanitat, els Sistemes d’Inspecció i la fabricació de Components Electrònics. Aquest llegat es construeix sobre la filosofia de «millorar vides i contribuir a una societat millor», el que es reflecteix en cada producte i solució que desenvolupa.

Distribuidor Omron sistemas de automatización industrial
Omron Sanidad
Distribuidor Omron sistemas de inspección
Distribuidor Omron elec

Totes les aplicacions d’Omron

  • Automatització Industrial: Omron és reconeguda per la seva contribució significativa en l’automatització de processos industrials. Ofereix una àmplia gamma de productes, com ara PLCs (controladors lògics programables), sensors, sistemes de visió artificial i components de robòtica. Aquestes eines ajuden a les indústries a millorar la seva eficiència, seguretat i productivitat, adaptant-se a les necessitats de la Indústria 4.0.

  • Sanitat: En el sector de la salut, Omron destaca per les seves innovacions en dispositius mèdics de monitoratge, incloent tensiòmetres i nebulitzadors. Aquests productes estan dissenyats per facilitar la gestió de la salut a casa, promovent un estil de vida saludable i prevenint malalties cròniques.

  • Sistemes d’Inspecció: Omron ofereix solucions avançades en sistemes d’inspecció que garanteixen la qualitat i la seguretat dels productes en diverses indústries. Utilitzant tecnologia d’avantguarda en visió artificial i sensors, aquests sistemes permeten detectar defectes i assegurar que només els productes que compleixen amb els estàndards més alts arribin al mercat.

  • Components Electrònics: L’empresa és també un proveïdor líder de components electrònics, incloent relés, interruptors i connectors. Aquests components són crucials per a una àmplia varietat de dispositius i sistemes, des de l’electrònica de consum fins a solucions industrials complexes.

Què ofereix Tecnical com a distribuïdor d’Omron?

En aquest context d’innovació i excel·lència, Tecnical es presenta com a distribuïdor d’Omron, una marca que és sinònim de qualitat i avantguarda tecnològica. Amb més de 30 anys d’experiència en control i automatització industrial, Tecnical no només subministra productes; oferim solucions integrals que combinen els avenços tecnològics d’Omron amb el nostre profund coneixement i experiència en el sector. Aquesta col·laboració permet a Tecnical destacar-se en la implementació de solucions efectives que responen als reptes actuals de la indústria, mantenint un compromís amb la innovació i la sostenibilitat. En triar Tecnical, els clients obtenen accés a l’avantguarda de la tecnologia d’Omron, recolzada per un servei expert i personalitzat, assegurant que cada solució no només compleixi, sinó que superi les expectatives.

Omron Delta Picking

Alguns exemples de la gamma de robots Omron Delta Picking disponibles a Tecnical

Descobreix la gamma de productes Omron a Tecnical

A Tecnical, facilitem la integració de solucions d’automatització d’Omron en entorns industrials i empresarials. Omron destaca en el desenvolupament de productes que potencien l’eficiència, la precisió i la innovació tecnològica, adaptant-se a diverses necessitats de producció. A continuació, detallem la gamma de productes Omron disponibles a través de Tecnical, seleccionats per la seva efectivitat en automatitzar processos industrials amb solucions tecnològiques avançades.

Des de sistemes de control intel·ligent fins a components electrònics d’alta precisió, robòtica i sistemes d’inspecció d’avantguarda, cada producte d’Omron que distribuïm és triat pel seu potencial per millorar les operacions industrials. A Tecnical, proporcionem aquests productes avançats juntament amb el nostre coneixement i suport tècnic, assegurant implementacions eficaces que permeten als nostres clients liderar en un entorn de mercat dinàmic i competitiu.

Omron produeix una varietat de robots que es poden utilitzar en diferents àrees i funcions. D’aquesta manera, compta amb una sèrie de models de robots fixos, altres que són mòbils i d’altres que són col·laboratius. També ha desenvolupat un controlador integrat de robots per poder tenir-ne un control conjunt.

omron-arm

Atès que la seguretat és el més important, Omron també ha desenvolupat una línia completa de productes per millorar els processos relatius a les alarmes i emergències. Alguns dels més destacats són els polsadors per a parada d’emergència, els sensors de seguretat, els sistemes de control de lògica de seguretat i les sortides de seguretat.

omron-security

Omron també ha desenvolupat innovadors sistemes de detecció a través de fotocèl·lules, sensors inductius, sensors de contacte, connectors i jocs de cable, sensors de processos, i molts més. A través de la incorporació d’aquesta tecnologia, és possible millorar els processos de detecció en diverses àrees de la producció.

e32_precision_detection_prod

Omron ofereix una gran varietat de sistemes de control, com ara els PC industrials, els autòmats programables, les solucions d’accés remot, les interfícies home-màquina i els controladors per a l’automatització de màquines.

omron-controller

Entre els innovadors productes oferts per Omron per al control de velocitat i posició, es troben els controladors de moviment, els servosistemes i els variadors de velocitat variables.

omron movement

Omron també ha desenvolupat innovadors sistemes de control i inspecció de qualitat. Entre els més destacats, es troben els sistemes d’identificació, els productes de verificació, les cambres industrials i els marcadors làser.

omron-camera

Els components de commutació són claus per preservar i garantir el bon funcionament de les màquines. Entre els components oferts per Omron, hi ha els relés electromecànics, els relés d’estat sòlid, el relé de protecció i monitoratge, els polsadors, els blocs terminals i les interfícies per a sistemes de cablejat.

omron-terminal

Els components de control són importants a l’hora de mantenir monitorats tots els processos en una indústria. Per això, Omron ofereix els productes més innovadors, com ara els controladors i sensors de temperatura, les fonts d’alimentació, els subministraments d’alimentació ininterrompuda i els indicadors de panells digitals, entre molts altres més.

omron-controller-temp

Sello distribuidor Omron

Tecnical distribuïdor Oficial d’Omron

Descobreix tot el que Tecnical pot oferir-te gràcies a la tecnologia d’Omron

Un equip de professionals al teu servei

A Tecnical som experts en automatització industrial, i el nostre objectiu és poder dissenyar sistemes productius òptims, segurs i eficients. Per això, integrem la millor i última tecnologia en hardware, software, enginyeria de control i xarxes de comunicació industrial.

Per això, si busques incorporar la innovació que la teva empresa necessita per millorar els seus processos, no dubtis a contactar-nos per correu electrònic a info@tecnical.biz, completant el nostre formulari de contacte, o al telèfon 93 873 71 00 (Manresa), 93 806 62 62 (Igualada), 972 702 703 (Ripoll), o 973 132 424 (Lleida). El nostre equip, format per enginyers i professionals d’altres branques vinculades, estarà encantat de poder assessorar-te per resoldre totes les teves dubtes.

Logotip Petit FonsTransparent

CONTACTA AMB TECNICAL!

Li agradaria sol·licitar un pressupost detallat o simplement sol·licitar més informació?