IXON: eines per crear màquines intel·ligents

rVLdeBMHTjOEhFnWFdN1_qsPbQbxQ3ChCUurLcGKw_ixon-logo-transparent

IXON és una companyia especialitzada a connectar equips al núvol. L’objectiu de la companyia és facilitar aquesta tasca, tant als fabricants de maquinària, com als usuaris. Per a això, compta amb un equip de professionals experts, dedicats al maquinari, el programari, el núvol i els negocis.

IXON Cloud és la plataforma creada per la companyia, que va ser desenvolupada per enginyers per a enginyers, que busca que l’accés remot i la Internet of Things (IoT) siguin més fàcils i accessibles per a tothom.

A Tecnical som especialistes en l’automatització de processos, amb més de trenta anys de trajectòria. Per això confiem en IXON entre els productes que recomanem i distribuïm per a l’automatització de processos.

Els productes d’IXON

A través de les solucions de connectivitat d’IoT, IXON brinda solucions per monitorar remotament els equips industrials, resoldre errades del PLC i recopilar dades.

És possible connectar el PLC, HMI o PC industrial de les màquines a IXON Cloud, a través de l’IXrouter o IXagent i des d’una entrada d’IoT segura per a les màquines al camp.

L’IXrouter és un enrutador industrial VPN combinat amb un gateway de vora IoT. Es tracta d’un dispositiu que permet connectar els controls de màquines, HMI, robots i tots els altres dispositius industrials d’una màquina amb la LAN d’IXrouter.

A més, el dispositiu es registra a IXON Cloud en el mateix moment en què es connecta a internet. D’aquesta manera, permet tenir accés instantani a totes les característiques d’accés remot i IoT per a un servei ràpid i una anàlisi de dades avançades.

ixrouter

L’IXagent és un agent de programari que permet connectar qualsevol dispositiu de forma segura a IXON Cloud. En instal·lar l’IXagent en una màquina, aquesta es connecta directament a IXON Cloud, sense la necessitat de comprar cap maquinari addicional. 

D’aquesta manera, brinda accés instantani a totes les característiques d’IXON Cloud, com l’accés remot per VPN i el registre de dades i alarmes. Així, permet aconseguir una connexió segura i duradora a IXON Cloud, estalviant diners i temps.

ixagent

Les dues alternatives de connectivitat intel·ligent que ofereix IXON estan pensades per afavorir una instal·lació fàcil, i funcionar en conjunt amb tots els PLC, HMI, robots i PC industrials moderns. Ambdues opcions es troben equipades amb VPN incorporada i capacitats de dades per a la supervisió de les condicions del manteniment preventiu.

L’IXrouter és la solució ideal en els casos de més complexitat, com per exemple, quan es vol connectar diverses màquines o dispositius. L’IXagent, en canvi, és l’opció recomanada quan es vol connectar una sola màquina i no es vol adquirir maquinari extra. 

En aquest sentit, mentre que la primera s’ajusta a les necessitats més complexes, la segona és una solució ideal per a aquells casos en què es requereixi una solució més simple, ràpida i econòmica.

ixrouter vs ixagent 1 e1656935820366

A Tecnical comptem amb un magatzem que es troba en contínua evolució, amb productes especialment pensats per adaptar-se als nous desenvolupaments tecnològics. D’aquesta manera, garantim el disseny de les solucions personalitzades més avançades en l’automatització industrial, a través de la incorporació de la millor i última tecnologia en maquinari, programari, enginyeria de control i xarxes de comunicació industrial.

A més, oferim assessorament personalitzat per part del nostre equip tècnic i comercial, conformat per enginyers i professionals d’altres àrees complementàries en l’àrea de l’automatització. Pot contactar amb nosaltres per mail a info@tecnical.biz, per telèfon al 93 873 71 00 (Manresa), al 93 806 62 62 (Igualada), al 972 702 703 (Ripoll) o al 973 132 424 (Lleida). També pot omplir el nostre formulari de contacte perquè puguem posar-nos en contacte amb vostè com més aviat millor.

¡CONTACTA AMB TECNICAL!

Si tens dubtes sobre algun dels nostres serveis i vols rebre assessorament personalitzat, no ho dubtis més, escriu-nos!