Hydac desenvolupa tecnologia de fluids, hidràulica i electrònica per a diferents indústries

logo hydac

Hydac és una destacada empresa a nivell global que es dedica a la fabricació i distribució de components, sistemes i serveis relacionats amb la tecnologia de fluids, la hidràulica i l’electrònica en la indústria. La seva experiència i lideratge en aquest camp els converteixen en un referent fiable per a una àmplia gamma d’aplicacions industrials.

La marca Hydac ofereix una àmplia gamma de productes i solucions dissenyats per satisfer les necessitats de diversos sectors. La seva presència en sectors com la construcció, l’energia, la mineria, la manufactura, la indústria marítima i la indústria de processos, entre d’altres, demostra la seva capacitat per oferir solucions especialitzades i adaptades als desafiaments específics de cada indústria.

Els seus productes es caracteritzen per la seva qualitat i fiabilitat, la qual cosa els ha permès guanyar-se la confiança de clients a tot el món. Des de components hidràulics d’alta precisió fins a sistemes de filtració i monitoratge de fluids, Hydac ofereix solucions completes i tecnològicament avançades per optimitzar l’eficiència, la seguretat i la fiabilitat dels processos industrials.

Tots els productes de HYDAC

Podem oferir als nostres clients accés a aquesta àmplia gamma de productes i solucions d’alta qualitat. Treballem junts amb la marca per proporcionar assessorament especialitzat i suport tècnic, assegurant que els nostres clients obtinguin les solucions adequades per a les seves necessitats i aconsegueixin un rendiment òptim en les seves operacions.

Som distribuïdors de HYDAC

A Tecnical, ens especialitzem en solucions de tecnologia de fluids, hidràulica i electrònica per a la indústria, i el nostre objectiu és dissenyar sistemes eficients, segurs i d’alt rendiment. Per aconseguir-ho, integrem la tecnologia més avançada en components, sistemes i serveis relacionats, i ens enorgulleix ser distribuïdors autoritzats de HYDAC.

Si desitja implementar la innovació i millorar els seus processos amb l’experiència i tecnologia de HYDAC, no dubti a contactar amb nosaltres per correu electrònic a info@tecnical.biz, completant el nostre formulari de contacte, o trucant al 93 873 71 00 (Manresa), 93 806 62 62 (Igualada), 972 702 703 (Ripoll) o 973 132 424 (Lleida). El nostre equip, compost per enginyers i professionals de diverses àrees relacionades, estarà encantat d’assessorar-lo i resoldre tots els seus dubtes.

CONTACTI AMB TECNICAL!

¿Voldria sol·licitar un pressupost detallat o simplement sol·licitar més informació?